Healing / Reiki Healing & NADA i komplementær terapi
Reiki Healing & NADA i komplementær terapi

Denne kombination er specielt velegnet i akutte tilfælde ved:

-Chok, traumer, stress, angst,
-Ved optræk til Epileptiske anfald
-Hovedpine og migræne,
-Dæmpe aggressive impulser, vold og vrede,
-Tvangshandlinger og tanker
-Krisehjælp, psykisk førstehjælp


Denne Healing og NADA i kombination, har en meget stor effekt og derfor er denne kombination meget velegnet i akutte situationer.

Behandlingen virker øjeblikkeligt, man falder til ro - får samling på sine tanker - slipper spændinger og efter behandlingen føles det som om man er lettet i kroppen, for tunge byrder og mærker følelsesmæssig letttelse og lyftet stemning.


Healing betyder at hele og Healing påvirker din krop positivt, på følgende måde:

- Støtter kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv
- Giver liv og energi til både legeme og sjæl
- Genopretter åndelig ligevægt og mentalt velbefindende
- Fungerer på alle niveauer, såvel mentalt som fysisk
- Løsner op for blokeret energi og fremmer tilstand af total afspændingNADA betyder National Acupuncture Dextoxification Association og NADA Øreakupunktur er et nonverbalt redskab:

Det er et fantastisk redskab, når man ikke vil eller kan sætte ord på de følelser, den situation eller de udfordringer, man står plantet lige midt i.

NADA-metoden rummer et meditativt element. Målet er, at får kontakt til sig selv og egne ressourcer.


Komplementær metoder:

Både NADA og Reiki Healing er komplementær metoder, der kan gives til at understøtte anden behandling. Derfor er de to i kombination meget virksomme da de øger hinandens virkning.

Først modtager du Healing i 40 min. siddende i en stol i hvilende stilling. Jeg mærker på dine chakra og din frekvens af energi og lader Reiki energien flyde frit igennem dig, se mere her


Efterfølgende sidder du med nåle i ørene i ca. 40 min. Der benyttes de samme fem akupunkturpunkter i begge ører, med sterile standard-nåle og du sidder i rolige omgivelser, se mere her

NADA kan også gives som akupressur, på punkterne

Børn med ADHD, DAMP, TICS mm. kan få god gavn af behandlingen da den virker næsten øjebliklig - dog får de behandling den halve tid.
 
Se her mere om NADA  og om Healing

Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk