Reiki Healing m/ Chakra balancerende krystaller og aromaterapi

En effektiv åbning af blokerede energistrømme

Chakraene er forbundet med en fin energikanal, der løber parallelt med rygsøjlen, og vore materielle legemer kunne ikke eksistere uden disse.

Chakraene både optager og samler den energi (prana) der er tilstede i atmosfæren, og omformer og vidergiver energi. De tjener som porte for energiens og livets strømmen ind i vore fysiske legemer.

Hvert chakra er forbundet med en bestemt del af legemet og et bestemt organ, som det forsyner med den energi, det behøver for at fungere. Er der en blokering af chakraenes energistrøm såvel som et overskud af energi, føre det til ubalance og disharmoni på det fysiske og mentale niveau.At få "renset" og få balance i chakraene ved hjælp af Reiki kan:

- Harmonisere kroppen
- Opløse energiblokeringer som tristhed og træthed
- Frigøre potientielle evner og få klarhed over din kunnen
- Frigøre indestænkt vrede og frustration
- Oplev ro og velbehag i kroppen


De 7 hovedchakras korresponderer til det indokrine systems kirtler, organer og det mentale niveau. Ligeledes korresponderer ethvert chakra til et bestemt aspekt af den menneskelige adfærd, emotion og udvikling.Healing og balancering af Chakras:

- Giver liv og energi til både legeme og sjæl
- Genopretter åndelig ligevægt og mentalt velbefindende
- Fungerer på alle niveauer, såvel mentalt som fysisk


Balancering med Aromaterapi og Krystaller

Aromaterapi er en forkælelse af sanserne og har været anvendt i årtusinder. Olierne jeg anvender til denne behandling, er udviklet efter Ayurveda principperne:

Ayurvediske principper er en indisk tradition som ligger indenfor naturmedicin. Der anvendes alle elementer af naturen, blomsterblade, bark fra træer, mm. til at fremme vores fysiske og psykiske helbred og velvære.
Duftstofferne aktiverer vores hjerne og går direkte til det center, der styrer vores følelser - herfra er der adgang til direkte forløsning af de blokeringer, der er med til at gøre dit liv mere besværligt. Se mere om blandingerne jeg bruger her

Krystaller og ædelsten har siden tidernes morgen, været kendt for deres særlige healende evner og individuelle energi. Når disse 2 helbredende værktøjer kombineres i én behandling, giver det dig en helt unik oplevelse.

En Chakra balancering med aromaterapi og krystaller foregår liggende på briks og indeholder, udover selve chakra balanceringen, healing på hoved og fødder.

Ligeledes ved hjælp af sten og krystaller kan du balancere dine chakras privat hjemme hos dig selv, se mere her.
 
 
 
 
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk