Fjernhealing / Reiki Healende programerede Chakra Krystalsten
Healing med programerede Chakra Krystalsten

Sten og krystaller er ikke bare flotte, men kan også give dig healende gevinster.


Hvordan virker krystaller

Healende sten genopretter din balance.

En behandling med healende sten vil overføre energien fra sten til kroppen og derved give dig en spirituel healing både fysisk og følelsesmæssigt.

Dit legeme består af fine svingninger helt ligesom stenene. Når du får behandling af stenen på et bestemt sted af kroppen hvor den pågældende type sten kan virke, vil stenens svingninger påvirke din krops svingninger og genoprette balancen mere eller mindre.Krystallerne :

- Støtter kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv
- Giver liv til både legeme og sjæl
- Genopretter åndelig ligevægt og mentalt velbefindende
- Afbalancerer kroppens energier
- Løsner op for blokeret energi og fremmer tilstand af total afspænding
- Renser kroppen for gifte
- Indretter sig efter modtagerens behov
- Er en afslappende og behagelig holistisk healingsmetode
- Afhjælper træthed
- Opløser depression og genopretter psyken
- Eliminerer angst og urolige tilstande i sind og krop


Hvad er chakra

Chakra er kort fortalt syv forskellige energipunkter i vores kroppe, som netop kaldes chakraer. Disse energipunkter er forbundet med en masse nervebaner, der fører til vores rygrad og videre ud til nogle bestemte områder i kroppen og sindet. På den måde kan de bestemte chakraer påvirke både fysisk, psykisk og spirituelt, hvis man ikke har sin energi i balance.

Der er hele syv forskellige chakraer, som har hver især deres eget navn, farve, lyde og meget andet. Hvert chakra har også deres eget udseende, selvom de ikke kan ses med det blotte øje. Her mener mange, at de ligner små lotusblomster med forskellige antal kronblade. De afspejler, hvor mange nerver, der går ind i hvert chakra fra resten af kroppen.

I akupunkturens verden kaldes disse nerver for meridianer, som indeholder en masse energi, disse kan balanceres.

Her kan du se alle de syv forskellige chakraer, deres navn, farve, hvor de findes og meget andet.

Nr. 1 – Rod: har farven rød eller sort, findes nederst på rygsøjlen og giver blandt andet jordforbindelse og tillid. Den passer desuden til krystaller som blandt andet agat, rubin og tigerøje.

Nr. 2 – Hara: har farven orange eller rød, findes tæt ved kønsdelene, forbundet med de seksuelle organer, giver blandt andet frugtbarhed og stimulerer seksualiteten. Den passer desuden til krystaller som blandt andet citrin og månesten.

Nr. 3 – Solar Plexus: har farven gul, findes i maven, er forbundet med blandt andet organer, giver indre styrke og kan gøre drømme til virkelighed. Den passer desuden til krystaller som blandt andet citrin og rav.

Nr. 4 – Hjerte: har farven grøn eller rosa, findes ved brystet, forbindes med hjertet, giver medfølelse, empati og forbindelse med den åndelige verden. Den passer desuden til krystaller som blandt andet smaragd og rosenkvarts.

Nr. 5 – Hals: har farven blå, findes i halsen, forbindes med hals og arme, forbundet med tale, forbedrer clairvoyance. Den passer desuden til krystaller som blandt andet akvamarin og turkis.

Nr. 6 – Pande: har farven mørkeblå, findes øverst på hovedet, forbindelse til intuition og klarsyn. Den passer desuden til krystaller som blandt andet ametyst og månesten.

Nr. 7 – Krone: har farven lilla eller glas, findes på toppen af hovedet, tilknyttet til hjernen og nerver, giver rene tanker og dybere forståelse. Den passer desuden til krystaller som blandt andet perle og bjergkrystal.


Chakra balancering med krystaller

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan prøve at balancere dine energier på. Hvis du ønsker balance på chakraerne, kan du se nedenfor, hvordan du kan få styr på dine energier gennem disse.

Det kan gøres ved hjælp af krystalsten der har farve og virkning til at heale og styrke dine chakra.
Her kan du vælge at bruge en eller flere krystaller i et smykke eller en lille pose og bære det tæt på kroppen, hvor de vil påvirke dine chakraer over længere tid.

Du kan også vælge at lægge krystallerne på de påvirkede chakraer, hvor de vil virke langt bedre. Det er den bedste metode, hvis dine chakraer har brug for at få fornyet energien hurtigst muligt.

Jeg koder/programere dine krystaller så de møder din energi og arbejder mere intens med dit ønske.
 
Du kan købe krystalstenene i klinikken eller i onlineshoppen eller du kan få balanceret dine chakra i klinikken se her
 
 
 
  
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk