Healing / Reiki Healing / Reiki Boost
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kære Anita

Jeg takker for behandlingerne du har givet mig. Efter mine frygtelige smerter i ryggen, har du formået at dulme dem til et niveau jeg kan holde ud. Du bestilles med glæde til behandling. Kan helt klart anbefale at starte med behandling 4 gange, hurtigt efter hinanden

De kærligeste hilsner Vangsø
 
Reiki Boost 
 
Den bedste Kickstarter på et behandlingsforløb!
 
Jeg anbefaler altid Reiki boost modellen til at opstarte et behandlingsforløbet på. Det er den bedste og mest optimale start du kan give din krop, den får her en fantastisk kickstart.

Din krops vibrationsniveau hæves, og får hermed både styrke og ny energi til at opstarte selvhealing.
 
Reiki boost kan du få ved både en stor og en lille  REIKI-healing, med 4 behandlinger fordelt over 8 dage. Fjernhealinger gives dog kun med 4 behandlinger i et forløb..


For mange vil der efter et REIKI-boost være så stor effekt, at det ikke er nødvendigt med yderligere behandlinger. En del vælger at fortsætte med behandling 1 x om måneden for vedligeholdelse skyld - eller for velværets skyld og ren forkælelse for Krop & Sjæl.


Når du forkæler din krop med fire behandlinger, fire dage i træk, vil effekten også vise sig meget hurtigere, end hvis der eksempelvis går en hel uge imellem!


Det sker der under et REIKI BOOST:
 
Vores celler er intilligente og husker hvor vi havde smerter, skævheder eller sygdom i kroppen etc, etc. Kroppen skal nogle gange tvinges til at ændre kurs eller tilstand. Derfor er et boost, en perfekt kikcstart.

Første dag -skal kroppen/cellerne opfatte hvad der sker-

• Anden dag -skal kroppen/cellerne tolke om dét her, nu også ér noget der kan bruges-
 
• Tredie dag -kroppen/cellerne overgiver sig, slapper af og tager i mod-

• Fjerde dag -kroppen/cellerne nyder behandlingen og lader sig fylde op af universel livsenergi og starter på selvhealing- 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Åbnings tider: 

Onsdag & Torsdag 12 - 21
Mandag & Fredag 12 - 14
Lørdag 12 - 14


-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dkKONTAKT 
 
 
 
 
 
 
 
Følg os på facebook
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk