Om Reiki Healing


REIKI er en holistisk behandlingsmetode som styrker sind, krop og sjæl og giver en indre følelse af velvære og harmoni. Reiki bruges i praksis som en overordentlig virksomt healing og er et rigtigt godt supplement, til andre healende og behandlende metoder.

I alt sin enkelthed, er det muligt med REIKI, at opnå øjebliklig lindring for mange lidelser.

Det er forskelligt fra menneske til menneske hvordan healing opleves og modtages. Reikihealing kan ikke helbrede sygdomme, men opleves oftest som lindrende og forløsende.
Behandlingen kan ikke sidestilles med hverken lægelig eller medicinsk traditionel behandling

Reiki Healeren bruger sine hænder som værktøj/kanal, for Universel Energi. Denne energi "flyder" over i modtagerens krop og vækker dennes "healende lys", så kroppen sættes i en healende tilstand.

Dette healende lys, afgører hvor i kroppen der skal heales og det kan mærkes som om, det virker på de syge og svage dele i ens krop. Efter som det virker der, hvor modtagerens behov er størst, eksisterer der ikke nogen almen gyldig regel, for behandlingens tid og varighed.

Når du får Healing kan der fremkomme forskellige oplevelser under og efter behandlingen.

Den mest almindelig oplevelse under behandlingen er fornemmelsen af fred og afslapning og oplevelsen af, at være omsluttet af en skal af energi. Nogen oplever stærke følelser som, glæde og kan udbryde i hjertelig latter, andre græder lidt og andre igen, har fortalt de kortvarigt, har ud af krop oplevlser.

Alle er de enige om, at det er med kærlighed og varme de hver især, har oplevelserne så det er behageligt for dem.

Reiki bevirker en dybtgående omstilling af alle niveauer af en persons eksistens og medfører en holistisk, helende udvikling.

Af disse grunde er Reiki særlig gavnlig for alle, der er involveret i healing i ordets bredeste betydning. Den er et vidunderligt, naturligt supplement til næsten alle former for terapi, vi kender.

Reiki kan sammenlignes med ren, frisk luft, der vil være gavnlig for næsten alle og som er en grundlæggende forudsætning for et sundt liv.

Reiki er en Healende behandling der er så afslappende og beroligende at man næsten falder i søvn, samtidig med at den er energigivende og styrkende.

Der ingen beskrivelseder der er fyldestgørende nok til at beskrive en behandling – det bedste er at mærke på sin egen krop, hvad Reiki kan og gør for en'.

Men svaghedstilstande og modtagelighed over for sygdom opstår, når kroppens systemer mister energi og er i ubalance. Den mangel på livsenergi kan netop afhjælpes igennem Reiki healing.

Reiki healing vil føles som en varm og behagelig gennemstrømning af velvære, fred og harmoni i både krop, sind og ånd.

Reiki er på ingen måde skadelig og behandlingen er ikke manipulerende. Reiki derimod er en kærlig healing der "oplader" kroppen med energi-

Det er klienten selv der “trækker” energi, præcis lige den mængde energi som klientens system har brug for. Reiki vækker ens healende lys.

Ja, det er næsten umuligt at beskrive hvad Reiki er, på en forstålig måde!

Det eneste rigtige er at opfordre til -at -

-PRØVE DET SELV !Reiki er japansk og betyder universel livsenergi.

Japaneren Dr. Mikao Usui, der var opdraget af missionærer, arbejdede sig op til en stillingen som leder på en kristen drengeskole i Kyoto. Dr. Usui fik stillet spørgsmålet af drengene, om han troede på at Jesus kunne helbrede med hænderne og om hvordan.

Usui gik hermed igang med et mangeårigt søgende arbejde der havde sin start i USA, Chicago. Her studerede han i kristne skrifter, healingsmirakler, uden resultat.
Efter 7 år rejste han hjem til Japan igen og studerede buddhistiske sutraer uden resultat, han lærte sig endda kinesisk for at kunne læse disse sutraer.

Sidst men ikke mindst lærte han sig sanskrit som oprindeligt kom fra indien og endelig fandt han hvad han søgte. Healingens hemmelighed var her! Ved hjælp af de symboler fra sandskritne og meditation genopdagede han Reiki healing.

Usuis System af Naturlig Healing var født.

Dr. Usui arbejde nu med teknikkerne og håndspålæggelserne sammen med drengene på seminaret. Han opdagede at Reiki var healende og løsnede op for blokeringer.

Reiki renser på det fysiske plan såvel som på det psykiske plan og Dr. Usui opdagede også at Reiki giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Han vidste, at dette var den Universelle Livs Energi.

Reiki energien går derhen hvor klienten har brug for den, det er klientens eget system der afgør, hvad der skal heales, uden indflydelse fra klienten eller healeren.

Reiki er kærlighed, styrke og universel energi til den individuelle healingsproces og det uanfægtet, om man tror på Gud eller healing, er af anden trosretning eller ateist, -det virker alligevel-
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk