Om Krystalterapi

Krystalterapi –  I den 5. dimention er en dynamisk terapiform som stimulerer kroppen, i samarbejde med krystallernes svingninger, til at helbrede sig selv.


Virkning

Terapien giver en fantastisk virkning for klienterne med en lille påvirkning fra terapeutens side. Terapien kan give lindring for mange slags skader og  problemer, og den indvirker holistisk, dvs. på hele kroppen via kroppens egne helbredende mekanismer.

Krystallerne, som udvælges reades/læses clairvoyantisk og derud af fremkommer det egentlige problem.

Krystalterapi er velegnet for folk i alle aldre og med forskellige helbredstilstande.

Når terapeuten står over for en karmisk eller en tematisk situation, kan terapeuten meget effektivt anvende krystalterapi på klienten. Imidlertid arbejder de fleste krystalterapeuter med klienter, i den 3. og ældre dimention og terapiform som er mere skematisk end den nyere og 5. dimention er.
 
I den 5. dimention, er det intuitionen og intentionen der er gældende og har sin gennemslagskraft, da kroppen og mindsettet har udviklet et mønstre, der med tiden er blevet permanente, og som krystallerne der er udvalgt intuitivt nemt lader sig "reade" og afsløre. På den måde kan krystallerne programeres med aformationer/ønsker som så kan arbejde med hele kroppen, for at fremme optimal balance og helbredelse.


Meditation

Krystalterapi påvirker hele kroppen ved at genoprette balancen. Det autonome nervesystem kontrollerer over 80 procent af kroppens funktioner og er meget modtagelig over for påvirkninger. I dag lever mange mennesker i en konstant tilstand af stress, hvor det såkaldte sympatiske nervesystem er overstimuleret (f.eks. kamp, el. flugt). Først når det autonome nervesystem skifter fra sympatisk til parasympatisk (hvile, afslapning og restitueret tilstand), kan heling påbegyndes.

Meditation giver kroppen mulighed for dette skift. Under en terapi kommer klienten i en afspændende og afslappende meditation, for at skabe en solid jordforbindelse. På den måde kan der skabes en rigtig god energi med positive svingninger, hvor efter der vælges krystal til programering.
 
 
Hvordan virker en programering

Der er mange teorier om, hvordan universet modtager en aformation programeret i en krystal. Men universets menukort er grænseløst, og du bestiller, i korte træk, på samme måde som når du afgiver en bestilling på en resturant.
 
Du bestiller hvad du ønsker, fek.s gennemstegt kød, skoldhed, uden en bestemt ingridiens osv. til maden ønsker du ikke bare et glas vin, men et glas rødvin fra Bordeaux i Frankrig - serveret med et glas kildevand til.
 
Derefter sidder du så og venter på, at dine ønsker skal komme til dit bord.
Du behøver ikke tænke på, hvorvidt kokken nu også har de ingridienser i køkkenet, der skal til, eller om baren nu også har den rødvin fra Frankrig. Det stod på menukortet, som du bestilte fra, og nu kan du slappe af i tillid til, at det, du har bestilt, vil komme til dig inden alt for længe, og du kan glæde dig til at  sætte tænderne i et vidunderligt måltid.
 
På samme måde bestiller du fra universet grænseløse menukort.

 
 
 
 
 Åbnings tider:

Onsdag &Torsdag 12 - 21
Mandag &Fredag 12 - 14
Lørdag 12 - 14

-Kroppens Helse -

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dk


 KONTAKT
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk