Kroppens Ernæring / Ernæring / Om kostplaner
 
 
 
 
 
 
Kostplaner
 

Hvad er en kostplan?
- En kostplan hos Kroppens Ernæring er en plan over hvor mange gram kød, grøntsager, frugter, pasta/kartofler/ris og slik du må få hver dag.

- Den er tilpasset dine spisevaner og hjælper dig til at opnå dit mål med vægttab/vægtøgning.


Sådan får du en kostplan
- Du bestiller en tid via online booking
 
- Du vil komme til samtale om dit ønske/mål, hvor du vil blive vejet og få kendskab til din væske, muskel og fedtprocent samt dit BMI. Vi vil snakke om dine kostvaner og din fysiske aktivitet og aftale hvornår du skal starte med at følge din kostplan og hvor længe den skal følges. - ca. 3-5 uger. Efter en uges tid, fra du har købt kostplanen, vil du pr. mail, modtage din kostplan som vil tage udgangspunkt, i dit ønske om vægtøgning eller vægttab.

 
Hvad sker der efterfølgende?
- Hvis du ønsker støtte til at følge din kostplan eller føler du ikke længere taber dig/tager på, kan du booke en Opfølgning. – Du får en opfølgning med gratis hvis den er bestilt inden for fire uger efter du har modtaget din kostplan!

- Til opfølgningen vil du, hvis du ønsker det, blive vejet, få taget væske, fedt og muskel procent til at sammenligne med første møde. Vi vil snakke om de udfordringer du evt. har, hvad du føler fungere for dig og om dine fremtidige mål.
 


Hvorfor er opfølgninger en god ide?

- Opfølgninger er en god ide for at se om du er kommet videre med dit mål så du kan få en mental succes. Udover det kan der være udfordringer vi kan drøfte for at se om jeg evt. kan hjælpe dig yderligere. Det kan også være du har haft så stort et vægttab/øgning at der er behov for at jeg skal revider din kostplan, hvilket jeg kun kan vurder ved at møde dig.
 
 
 
 
Åbnings tider:

Mandag & Tirsdag 14:20 - 18:00
Fredag 16:30- 21

-Kroppens Ernæring-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Ernæring
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2391 4219
Telefontid onsdag & Torsdag ml. 18-20

Email. kroppensernaering@gmail.com
web. www.Kroppens Helse.dk

Kontakt
 
 
 
 
Følg os på facebook
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk