Om Ansigts Acupressure-massage


Denne særlige massage gør brug af de samme principper som needling eller akupunktur, hvor pres fra fingrene og hænderne erstatter nålene. Fingerpuderne bruges til at presse eller gnubbe på punkter i ansigtet og halsen.


GuaSha Jadestens massage

Er Lette men faste strygninger med en jadesten hvilket øger blodomløbet i de små overfladiske blodkar, samt dræner affaldsstoffer bort. Jade-sten kendt som den spirituelle healende sten, udrenser negative energier, og anvendelsen af den særlig NonTox massage-olie med terapeutisk arnica ekstrakt virker beroligende. Teknikken som bygger på opadgående massage strøg på ansigt og dekolté, kombineres med min egen traditionelle ansigtsmassage. En fantastisk effektiv AnsigtsLøftningsTeknik, der virker.


Det grundlægende formål med behandlinger er at øge den lokale cirkulation af ansigtet, stimulerer produktionen af kollagen og nulstil muskulaturen, som til sammen er med til at udfylde linjer og rynker og gør huden fast, sund og levende.
Efter kun få behandlinger bliver huden smukkere, dybe furer og rynker glattes ud og slap muskulatur styrkes og strammes. Resultatet er et naturligt smukkere udseende.


Om Sally Walker

Sally er englænder men har boet i Danmark i mere end 30 år. Hun er oprindeligt uddannet i UK som fysioterapeut, med over 30 års erfaring.
Efterfølgende har hun uddannet sig inden for ernæring, stress, medicinsk og kosmetisk akupunktur, kinesiologi, naturmedicin, mindfulness mm. både i England og USA er hun specialist i Stress og Goodlife coaching.
 
 
 
 
Åbnings tider:

Onsdag & Torsdag 12 - 21
Mandag & Fredag 12 - 14

-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dk


KONTAKT
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk