Om Access Consciousnes Bars
 
-Styrker folk i at vide, at de ved-
 
 

Access Bars er en skøn, omsorgsfuld, afslappende, afspændende, og forandrende behandling.
Access Bars udgør 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagre på forskellige områder af livet.
 
Disse punkter indeholder alle de tanker, ideer, trosretninger, følelser og betænkeligheder som du har opsamlet igennem dine liv. Det er en mulighed for at give slip på alt.
 
Hver Bars behandling kan frigive 5-10.000 års begrænsninger, der er tilknyttet det Bars punkt, der bliver berørt. Dette er en utrolig omsorgsfuld og afslappende proces, som frigiver begrænsningerne i alle aspekter i dit liv, som du er villig til at forandre.

Hvor meget af dit liv bruger du på at gøre i stedet for at modtage? Har du bemærket at dit liv endnu ikke er som du gerne vil have det til at være?
 
Du kunne have alt det du ønsker (og endnu mere) hvis du er villig til at modtage meget mere og måske gøre lidt mindre! Det at modtage Bars behandling vil tillade at det begynder at dukke op for dig.

Access Bars har hjulpet tusinder af mennesker med at ændre mange forskellige aspekter af deres krop og liv inklusiv søvn, helbred, vægt, penge, sex og forhold, angst, stress og meget mere. Det værste, der kan ske er du får en god lur. Det bedste er, at hele dit liv kan ændres til noget mere fantastisk med total lethed.
 
Access Bars på børn 
 
Børns bars kører generelt hurtigere end voksnes, så ofte har de kun brug for få minutters behandling, før de kan mærke en forskel. Måske kun 15-30 minutter eller endnu mindre.
 
 
 
Gary Douglas
 
 
For 20 år siden, begyndte Gary Douglas at udvikle Access Consciousness
med den viden, at der måtte være en anden måde at fungere i verden på. Hans formål med Access var at skabe en verden af ​​bevidsthed og lethed - hvor bevidstheden omfatter alt og ikke var fordømmende.

Enkelt, effektivt, og lige til er Access punkterne, et sæt værktøj, der udgør en proces, der sætter folk i stand til at skabe forandring i ethvert område af deres liv.
Mr. Douglas er født i det amerikanske Midtvesten og opvokset i San Diego, Californien, han har altid været interesseret i det spirituelle, og søgte dybere svar på livets mysterier.
Hans medfødte nysgerrighed og evne til healing og klarsyn, har tilladt ham at sætte spørgsmålstegn ved, hvad det gode i livet er og har søgt og fundet visdom i alternativ behandling, Acces Bars.
I dag har Douglas 'workshops med Access Bars i 25 lande og Behandlingen og uddannelsen udbydes af over 600 facilitatorer i hele verden.
 
Gary Douglas rejser over hele verden og underviser i teknikker med emner lige fra organer, jorden, dyr og peng etc, etc.

Teknikkerne bliver brugt i hele verden til at forvandle liv og alternative behandlere implementerer Access Bars i deres behandlinger til bl.a. afhængighed, vægttab, dyresundhed og kombinerer Access Bars med mange andre holistisk sundhed modaliteter, såsom akupunktur, healing og kiropraktik.

Gary Douglas har skrevet flere bøger om emnerne penge, sex, forhold, magi og
dyr. I 2010 skrev han sin roman -The Place- som blev en Barnes and Noble bestseller. Hans seneste bog, -Divorceless Relationships-, blev offentliggjort i august 2011.
 
 
 
 
 
 
 Behandlings tider:

Onsdag & Torsdag 14 - 21
Mandag, Tirsdag & Fredag 12 - 14

-Kroppens Helse -

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dk


KONTAKT
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk