NADA-recovery
 
National Acupuncture Detoxification Association
 
NADA-recovery bør være for alle uanset økonomisk formåen.

NADA er en komplementær metode, der normalt gives til at understøtte anden medicinsk eller terapeutisk behandling.
 
Det er ikke meningen, at du skal betale det normale honorar for behandlingen med NADA-recoverymodellen. Modellen bruger jeg som et socialt engagement fra min side, så alle der er i enten medicinsk eller terapeutisk behandling og har brug for det, kan modtage NADA som hjælp til selvhjælp.
 Det tager mig ikke mange minutter at sætte nålene, og du skal være indforståede med, at der ikke er tilknyttet samtaler eller andre tilbud fra mig i behandlingsmodellen.
Det drejer sig om at slappe af og finde ro.
 
Det har vist sig, at denne model er ideel for mange borgere, som eksempelvis har stress eller angst, tidligere har været indlagt, har afsluttet behandling, er i krise eller arbejder med deres personlige udvikling.

Når jeg har en ledig time eller to i løbet af ugen er min tanke at, dette tidsrum kan jeg bruge til at hjælpe dig, hvor du kommer her i klinikken efter aftale og sidder med nålene. Nålene sidder i, i ca 45 minutter. -Du kan ringe og få en  tid hurtigt-.

Jeg vil ikke sætte en ramme for betaling, men der skal være en social- og eller sygdoms profil omkring dig, for at du kan modtage behandling efter NADA-recovery modellen hos mig.
 
Jeg vil også gerne komme hjem til dig hvis det ligger sådan at du eller flere i hjemmet ikke kan komme i min klinik. Ring og lad os fåen snak om sagens kerne.
 
 
Denne model kaldes i USA for “Working Class Acupuncture” eller “Community setting”. Idéen med at tilbyde regelmæssig men billig behandling, var oprindelig med fokus på at stabilisere stammer fra Portland. NADA passer fint til denne model, da NADA er en standardiseret og gruppebaseret metode. Det har vist sig, at mange mennesker, som aldrig ellers ville søge behandling med akupunktur, kan hjælpes på denne enkle måde.
 
 
Kontakt mig på 2164 1242
 
 
 
 
 
Åbnings tider:

Onsdag & Torsdag 12 - 21
 Mandag & Fredag 12 - 14
Lørdag 12 - 14

-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dkKONTAKT
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk