Praktisk info / Produkter / Lifewave
 
Velkommen til fremtidens sundhed

Kroppens Helse er Uafhængig LifeWave-distributør (distributør nummer: 883735) 
 
Vi benytter af og til disse fantastiske små plastre i behandlingerne, som er det nyeste medicinske udstyr indenfor energiterapi, akupunktur, Healing og lign.
 
Plastrene er udviklet ved hjælp af nanoteknologi, som omdanner plastrene til små lysterapeuter. Når plastrene sættes på kroppen ligesom et almindeligt plaster, stimulerer de nerver og punkter på huden, så kroppen selv producerer sundhedsfremmende effekter.  
 
Der findes 7 forskellige plastre, og hver har deres egen frekvens og eget virkeområde. Plastrene påvirker akupunkturpunkter og meridianbaner.
 
 
 
 
 


Hvordan virker Lifewave plastrene?

Når plasteret sættes på kroppen eller nær kroppen (f.eks. på tøjet) aktiveres plasterets lysterapi. Denne udsender signaler, som kroppen opfanger. Derved aktiveres kroppens egne funktioner.

En hyppigt brugt forklaringsmetode er, at de virker ligesom solens stråler. Solen udsender et signal (strålerne), når solstrålerne rammer din krop stimuleres kroppens egen dannelse af D-vitamin samt produktion af melanin (det der gør os brune i huden).


Hvordan kan plastrene forbedre personens helbred?

Vi har alle vænnet os til at tro på, at vi skal fylde noget i kroppen (f.eks. vitaminer) for at få det bedre. Selv om korrekt ernæring, vand og motion er kerneelementer for en sund livsstil, kræver vores krop også et konstant flow af energi. Hjernen og nervesystemet sender f.eks. elektriske signaler til musklerne om at udnytte oplagret kemisk energi og til at trække sig sammen.
 
 Plastrene indeholder organisk materiale, aminosyrer, vand og ilt. Plastrene indeholder ingen medicinske stoffer og indholdet er indkapslet. Derved er der ingen stoffer, som kommer ind i kroppen. Derfor er der ingen bivirkninger, som vi ellers kender fra den gængse smertestillende medicin.

De 7 forskellige plastre virker godt imod:
 
      -Stress og Smerter,
      -Søvnproblemer,
      -Sukkertrang/overspisning,
      -Forbedring af sportspræstationer,
      -Hurtigere og bedre regeneration.
      -Optimere organfunktionen og celler,
      -Øge fedtforbrændingen 
      

længere oppe på siden kan du læse nærmere om de enkelte LifeWave plastre, jeg benytter i klinikken, samt de andre produkter fra Lifewave.
 
Har du interesse i at prøve plastrene?

Kommer du allerede i klinikken, så lad os få en snak om plastrene/produkterne fra Lifewave. Jeg svare gerne på dine spørgsmål og hjælper dig gerne, med at finde de produkter der passer til dig og dine behov.

Er du ikke tilknyttet klinikken, så kontakt mig for nærmere aftale.
Jeg har haft rigtig gode resultater med plastrene/produkterne fra Lifewave og vil naturligvis gerne hjælpe dig!

Teoretisk set virker Lifewave platrene på 9 ud af 10, hvilket stemmer meget godt overens med min erfaring. Jeg har især haft succes med at dæmpe folks brug af smertestillende piller og af sovemedicin. Samt med de nye plastre X39 som virker formidabelt på Sclerose og ved parkinson ved at dæmpe symptomerne.
 
 
 
Bestilling af plastre

En pakke med Lifewave plastre indeholder 30 stk. Ønsker du at bestille en pakke/pakker, kan du købe den/dem i Onlineshop ved at klikke på linket her eller i marven på denne side eller gå til det' produkt ovenfor du ønsker at købe; Fek.s. Bedre Søvnkvalitet, klik på linket, - så kommer du til produktsiden. Jeg sælger kun produkterne ved bestilling og har ikke vare på lager.
 
På produktsiden kan du læse lidt om plastrene og købe dem i Onlineshop, som du føres til, ved tryk på det grønne ikon, for Onlineshop i marvens venstre side på produktsiden.
 
Når du kommer til Onlineshop bestiller du dit produkt og vælger om du vil afhente eller have dine vare tilsendt. Varene leveres med GLS.

Kontakt venligst klinikken, så skal jeg hjælpe dig med bestillingen, hvis du løber ind i problemer.
 
For mere information klik nedenfor:
 
 
 
-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dk
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk