Behandlinger / Kropsterapi, Håndlæsning, Facelift & Ernæring
 
- Reiki Healing går ind og arbejder lige der, hvor dine udfordringer ligger og Reiki healer dine fysiske og pyskiske sår indefra. Reiki kan være den hjælp du mangler for at træffe bedre valg i livet og har en balancerende effekt på bla. angst, depression og PTSD.

1 reiki behandling vil gøre dig rigtig godt - men 4 - 8 behandlinger kan skabe mulige ændringer i dit liv, du ikke troede var muligt.
 
 
 
 
Denne "lille" Healing har trods sit navn "LILLE" en meget stor effekt. Denne Healing kan stå alene som behandling da den er god til at dæmpe feks. Akut eksamensangst, eller præstationsangst, løfte tungsindig stemning, give energi og meget meget mere.

Denne Healing er god til at vedlige holde energi flowet i kroppen, du feks. har fået tilført fra tidligere Healing. Den er god hvis du ikke har så meget tid men bare skal "tankes op".
 
-Oplev en Chakrabalancering med aromaterapi, healing og krystaller. Denne kombination forstærker healingsprocessen, booster dit immunforsvar og skaber positive tanker. Healingen når dybere og giver mulighed for større vebefinden.

En hel unik behandling, der udover at være skøn og afslappende, kan give dig indblik i dine styrker og svagheder.

 
 
 
 
 
 - Er du derimod mere til Reiki Healing med Chakra Krystalsten "gør det selv metoden" og mangler du ro, ligevægt og har brug for samling i kroppen. Så oplev de personlige programerede krystaller på egen krop i eget tempo hjemme hos dig selv
 
 
 
- Oplev dette fantastiske redskab.
Reiki Healing og NADA i komplementær Terapi, når man ikke vil eller kan sætte ord på de følelser, den situation eller de udfordringer, man står plantet lige midt i er dette et værktøj der låser dig op. Behandlingen virker øjeblikkeligt, man falder til ro - får samling på sine tanker - slipper spændinger og efter behandlingen føles det som om man er lettet i kroppen, for tunge byrder og mærker følelsesmæssig letttelse og lyftet stemning.
 
 
 
 
- Ønsker du derimod NADA Øreakupunktur som et enkelt nonverbalt redskab, når man ikke vil eller kan sætte ord på de følelser, den situation eller de udfordringer, man står plantet lige midt i.

Denne metoden er effektiv, når der skal præsteres – eksempelvis ved eksamen eller sportspræstationer – eller hvis man sover dårligt, har rygproblemer, er angst, følelserne er for stærke, vreden for stor, tålmodigheden for lille, ved abstinenser og meget andet, som du kan se ved at trykke på linket.

Du tilbydes vejledning i ernæring og uanset hvad dit ønske er, at blive sundere, at spise mere grønt, at øge eller sænke vægten, tilbydes du hjælp.

Til vejledningen vil vi starte med at snakke om dine ønsker og din nuværrende situation. Derefter vil vi komme ind på dine kost og motionsvaner. Hvis du ønsker en kostplan er jeg villig til at udarbejde en efter dine speciefikke ønsker og behov -
 
- Krystalhealing kan hjælpe dig med at få balance i dine energier, reducere smerter og det ubehag du døjer med, tilføre dig energi og meget, meget mere. Formålet er at skabe balance og flow i kroppens energier, altså at genoprette orden.
 
Hvis vi ubevidst lader os styre af vores følelser, bliver vi ved med at rende ind i det samme kaos, fordi vi bliver ved med at træffe de samme valg, reagere på samme måde osv. Gi' dig selv hen til denne dejlige afslappende og virkningsfulde healing så du får orden på kaos.
 
-Behandlingen øger ilt og blodcirkulationen i dit ansigt, mimiske sammentrækninger og spændinger løsnes og produktionen af kollagen stimuleres.
Kollagen udfylder linjerne og gør huden fast, sund og levende.

Du vil føle stor velvære og nydelse og efter behandlingen føle dig frisk og ren i ansigtet.
 
- Access Bars terapi, hjælper dig med at give slip på dine uhensigtsmæssige begrænsninger, holdninger og tanker og samtidig åbner den dig op, så du får mere lethed og overskud i dit liv.

Ved blide tryk på punkter på hovedet frigives holdninger og begrænsninger, der er kædet sammen med det område i livet du har svært ved at håndterer eller det du konstant udføre, som udgør en gene for dig i livet. Og har du svært ved at få de rigtige ord frem, få mental overskud og være sikker på dig selv så tillad dig selv, at prøve denne terapi og mærk ændringerne i din adfærd.
 
 
 
 
 
 
- Oplev krystalterapi hvis du er Følelsesmæssig belastet, har fysiske og mentale problemer.
Har kroppen og mindsettet udviklet et mønstre, der med tiden er blevet permanente og konstant sætter dig i svære situationer? Så kan krystallerne afsløre dem.
Få krystallerne programeret med dine ønsker og få dem til at arbejde for hele kroppen, og fremme optimal balance og helbredelse.
 
 
 
 
-Håndlæsning fortæller dig om begivenheder i dit liv frem til nu og giver dig indsigt så du kan vælge blandt de muligheder, der kan ses i din fremtid.

Hænderne afspejler dit følelsesmæssige, fysiske, intellektuelle og åndelige liv. Håndlæsning giver anledning til selvindsigt, som skærper din forståelse for dit liv her og nu, samt den retning du bevæger dig i.
 
 
 
 
 
Uddybende tolkning af blindtegning
 
En blindtegning er et øjebliksbillede af hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og tolkningen af blindtegningen kan give dig et indblik i din egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting om dig selv fra en anden vinkel end normalt.
 
Når jeg læser din blindtegning kigger jeg på dine grundlæggende træk i din personlighed og giver et billede af, hvor du står i dette øjeblik – hvad der er aktuelt, hvad du har at gøre godt med, og hvordan du kan gøre noget ved det!
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk