Behandlinger / Krops Terapi

Reiki Healing

- Reiki Healing går ind og arbejder lige der, hvor dine udfordringer ligger og Reiki healer dine fysiske og pyskiske sår indefra. Reiki kan være den hjælp du mangler for at træffe bedre valg i livet og har en balancerende effekt på bla. angst, depression og PTSD.

1 reiki behandling vil gøre dig rigtig godt - men 4 - 8 behandlinger kan skabe mulige ændringer i dit liv, du ikke troede var muligt.

Reiki Healing
 
 
 
 
 

Chakra Balancering med krystaller og aromaterapi

-Oplev en Chakrabalancering med aromaterapi, healing og krystaller. Denne kombination forstærker healingsprocessen, booster dit immunforsvar og skaber positive tanker. Healingen når dybere og giver mulighed for større vebefinden.

En hel unik behandling, der udover at være skøn og afslappende, kan give dig indblik i dine styrker og svagheder.

Reiki Healing med programerede Chakra Krystalsten

- Er du derimod mere til Reiki Healing med Chakra Krystalsten "gør det selv metoden" og mangler du ro, ligevægt og har brug for samling i kroppen. Så oplev de personlige programerede krystaller på egen krop i eget tempo hjemme hos dig selv

 

Fjernhealing

-Fjernhealing er for dig som ikke kan komme til fysisk healing eller til små børn. 
Reiki Healing går ind og arbejder lige der, hvor dine udfordringer ligger og healer dine fysiske og pyskiske sår indefra. Reiki kan være den hjælp du mangler for at træffe bedre valg og har balancerende effekt på bla. angst, depression og PTSD.
 
lige som fysisk Reiki vil 1 reiki fjern healing gøre dig godt - 4 - 8 fjern healinger kan ændre dit liv, som du ikke troede var muligt.
 

Krystalhealing

- Krystalhealing kan hjælpe dig med at få balance i dine energier, reducere smerter og det ubehag du døjer med, tilføre dig energi og meget, meget mere. Formålet er at skabe balance og flow i kroppens energier, altså at genoprette orden.

Hvis vi ubevidst lader os styre af vores følelser, bliver vi ved med at rende ind i det samme kaos, fordi vi bliver ved med at træffe de samme valg, reagere på samme måde osv. Gi' dig selv hen til denne dejlige afslappende og virkningsfulde healing så du får orden på kaos.

Krystal Healing

Reiki Healing og NADA i komplementær Terapi


- Oplev dette fantastiske redskab.
Reiki Healing og NADA i komplementær Terapi, når man ikke vil eller kan sætte ord på de følelser, den situation eller de udfordringer, man står plantet lige midt i er dette et værktøj der låser dig op. Behandlingen virker øjeblikkeligt, man falder til ro - får samling på sine tanker - slipper spændinger og efter behandlingen føles det som om man er lettet i kroppen, for tunge byrder og mærker følelsesmæssig letttelse og lyftet stemning.

Access consness Bars terapi

- Access Bars terapi, hjælper dig med at give slip på dine uhensigtsmæssige begrænsninger, holdninger og tanker og samtidig åbner den dig op, så du får mere lethed og overskud i dit liv.

Ved blide tryk på punkter på hovedet frigives holdninger og begrænsninger, der er kædet sammen med det område i livet du har svært ved at håndterer eller det du konstant udføre, som udgør en gene for dig i livet. Og har du svært ved at få de rigtige ord frem, få mental overskud og være sikker på dig selv så tillad dig selv, at prøve denne terapi og mærk ændringerne i din adfærd.

Access Bars Terapi

Krystalterapi

- Oplev krystalterapi hvis du er Følelsesmæssig belastet, har fysiske og mentale problemer.
Har kroppen og mindsettet udviklet et mønstre, der med tiden er blevet permanente og konstant sætter dig i svære situationer? Så kan krystallerne afsløre dem.
Få krystallerne programeret med dine ønsker og få dem til at arbejde for hele kroppen, og fremme optimal balance og helbredelse.

Krystalterapi

NADA

- Ønsker du derimod NADA Øreakupunktur som et enkelt nonverbalt redskab, når man ikke vil eller kan sætte ord på de følelser, den situation eller de udfordringer, man står plantet lige midt i.

Denne metoden er effektiv, når der skal præsteres – eksempelvis ved eksamen eller sportspræstationer – eller hvis man sover dårligt, har rygproblemer, er angst, følelserne er for stærke, vreden for stor, tålmodigheden for lille, ved abstinenser og meget andet, som du kan se ved at trykke på linket.

NADA
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk