15/9 - 20 
 
Birthe Sonnerup
Jeg har købt hos Kroppens Ernæring , og jeg må sige , jeg vil rose Ronja, hun satte en kostplan sammen til mig, hvor hun pr. telefon fik nogle oplysninger fra mig, og derfra satte en kostplan samme til mig , som bare har virket. Jeg kunne jo ikke møde fysisk op , på grund af corona . Så ros herfra 👍 😘
OBS: Pga Cornona får jeg kun skema fra mit studie en uge fremad, det betyder at din bookning først er gældende når du har modtaget en bekræftigelse fra mig pr. e-mail. 
 
 
Med udgangspunkt i dine behov
 
 
 
 
Protein er byggesten for alle vores celler og enzymer
 
Det vi indtager, har stor betydning for hvordan vores kroppe, håndtere forskellige situationer, og hvordan den holder sig selv i live. Ved du eksempelvis, at protein er byggesten for alle vores celler og enzymer i kroppen? Protein er bare en af de tre næringsstoffer vi har behov for, som har stor effekt på kroppens sundhed.
 
 
Hvad kan du få hjælp til

Har du hjertekarsygdom, diabetes eller har du et ønske om at tabe dig eller tage på, kan jeg udarbejde en kostplan til dig. Kostplanen vil hjælpe dig med til at opnå dit mål, hvad endten det er at få et stabiltblodsukker, tabe dig. Det kræver dog at du følger denne.
 
 
Vejledning - og sygdomme

Jeg tilbyder vejledning uanset hvad dit ønske er, at blive sundere, at spise mere grønt, at øge eller sænke vægten.

Til vejledningen vil vi starte med at snakke om dine ønsker og din nuværrende situation. Derefter vil vi komme ind på dine kost og motionsvaner. Hvis du ønsker en kostplan er jeg villig til at udarbejde en efter dine speciefikke ønsker og behov - læs mere om kostplaner her
 
 
Sygdomme
 
Kostvejleding til dig med type 2 diabtetes eller hjertekarsygdom, er intet problem, jeg har kendskab til kroppens specifikke kostbehov indenfor disse områder for at du kan komme i bedring.
 
 
Hvordan kan jeg tabe mig - eller øge min vægt?
 
Mange tror, at hvis de bare spiser masser af protein fra kød, så vil de tabe sig eller tage på. Desværre er protein i sig selv ikke nok til løse problemet, der skal være en fornutig sammensætning mellem de 3 næringsstoffer. Men det er så hellere ikke lige meget hvilke proteiner, kulhydrater og hvilken slags fedt, du spiser for at have en velafbalanceret krop. 
 
 
 
Kostplaner
 
Til at hjælpe dig vil jeg lave en kostplan til dig, som du kan følge over tid. Med din kostplan får du en opfølgning med gratis hvis den er bestilt inden for fire uger efter du har modtaget din kostplan!
 
Du vil komme til samtale om dit ønske, hvor du vil blive vejet og få kendskab til din væske, muskel og fedtprocent samt dit BMI. Vi skal snakke om dine kost vaner og din fysiske aktivitet og aftale hvornår du skal starte med at følge din kostplan og hvor længe den skal følges. - ca. 3-5 uger. Efter en uges tid vil du pr. mail, modtage din kostplan som, vil tage udgangspunkt, i dit ønske om vægtøgning eller vægttab, og vi vil aftale en tid til at skulle mødes igen.
 
Til den anden samtale, det jeg kalder en opfølgning, vil du igen blive vejet, få taget væske, fedt og muskel procent og sammenligne med første møde. Vi vil tale om du fortsat ønsker at komme til opfølgninger og snakke om motivation og evt. fremtidige mål. 
Hvis du er intreseret i en kostplan støtter jeg dig naturligvis i forløbet.
 
Hvis du vil vide mere om diætister og hvem der bruger dem kan du læse mere her
 
 
Pris og tidsbestilling
 
Hvis du ønsker en gratis vejledning eller at få lavet en kostplan tilrettet dig og dine behov kan du booke en tid i Onlinebooking under "Kroppens ernæring".
 
Kostplanen koster 200 kr, og opfølgninger koster 100 kr pr. gang.
 
 
 
De 10 kostråd 
 
Åbnings tider:

Mandag & Tirsdag 14:20 - 18:00
Fredag 14:20 - 20

-Kroppens Ernæring-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Ernæring
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2391 4219
Telefontid onsdag & Torsdag ml. 18-20   
 
 
 
 
 
 
Ønsker du ernæringsvejledning og kostplan
 
Kunne du tænke dig, at få lavet en kostplan så bestil en tid i online booking her 
 
 
En kostplan Pris:  200 kr
 
Ernæringsvejledning / opfølgning
Pris: 100 kr
 
 
Indbetal til Kroppens Ernæring :
 
Mobil pay 903828
 
Konto: 1551 4043403729
 
Jeg bekræfter at have modtaget betaling fra dig, på sms og går derefter igang med at udarbejde din kostplan.
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk