Behandlinger / Ernæring / Kroppens Ernæring
 
OBS! Jeg studerer ernæring og sundhed på professionsniveau
 
Kroppens Ernæring
 
Protein er byggesten for alle vores celler og enzymer
 
Det vi indtager, har stor betydning for hvordan vores kroppe, håndtere forskellige situationer, og hvordan den holder sig selv i live. Ved du eksempelvis, at protein er byggesten for alle vores celler og enzymer i kroppen? Protein er bare en af de 3 næringsstoffer vi har behov for, som har stor effekt på kroppens sundhed.
 
 
Vejledning

Jeg tilnyder gratis vejledning uanset hvad dit ønske er, at blive sundere, at spise mere grønt, at øge eller sænke vægten.
Til vejledningen vil vi starte med at snakke om dine ønsker og din nuværrende situation. Derefter vil vi komme til at snakke om dine kost og motionsvaner. Hvis du ønsker en kostplan er jeg villig til at udarbejde en - læs mere om kostplaner længere nede.
 
 
Hvordan kan jeg tabe mig - eller øge min vægt?
 
Mange tror, at hvis de bare spiser masser af protein fra kød, så vil de tabe sig eller tage på. Desværre er protein i sig selv ikke nok til løse problemet, der skal være en fornutig sammensætning mellem de 3 næringsstoffer. Men det er så hellere ikke lige meget hvilke proteiner, kulhydrater og hvilken slags fedt, du spiser for at have en velafbalanceret krop. 
 
 
 
Kostplaner
 
Til at hjælpe dig med dit vægttab/vægtøgning vil jeg lave en kostplan til dig, som du kan følge over tid.
 
Du vil komme til samtale om dit ønske, hvor du vil blive vejet og få kendskab til din væske, muskel og fedtprocent samt dit BMI. Vi skal snakke om dine kost vaner og din fysiske aktivitet og aftale hvornår du skal starte med at følge din kostplan og hvor længe den skal følges. - ca. 3-5 uger. Efter en uges tid vil du pr. mail, modtage din kostplan som, vil tage udgangspunkt, i dit ønske om vægtøgning eller vægttab, og vi vil aftale en tid til at skulle mødes igen.
 
Til den anden samtale, det jeg kalder en opfølgning, vil du igen blive vejet, få taget væske, fedt og muskel procent og sammenligne med første møde. Vi vil tale om du fortsat ønsker at komme til opfølgninger og snakke om motivation og evt. fremtidige mål. 
Hvis du er intreseret i en kostplan støtter jeg dig naturligvis i forløbet.
 
Hvis du vil vide mere om diætister og hvem der bruger dem kan du læse mere her
 
 
Pris og tidsbestilling
 
Hvis du ønsker en gratis vejledning eller at få lavet en kostplan tilrettet dig og dine behov kan du booke en tid her under "Kroppens ernæring". Det koster 175 kr. for en kostplan og indebære som nævnt en opfølgende samtale. Hvis du ønsker en eller flere yderliger samtaler kan du for 65 kr. pr. gang booke en tid. 
 
 
Åbnings tider:

Mandag & Tirsdag 14:20 - 18:00
Fredag 14:20 - 20

-Kroppens Ernæring-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Ernæring
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2391 4219
Telefontid onsdag & Torsdag ml. 18-20   
 
 
 
 
 
 
Ønsker vejledning eller kostplan
 
Kunne du tænke dig, at få lavet en kostplan så bestil en tid i online booking her 
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk