Praktisk info / Klinikken
 
Velkommen i -Klinik Kroppens Helse-
 

Her i Klinikken udføres 
alle terapeutiske behandlinger af mig Anita, på et velfunderet grundlag. Mit udgangspunkt er med viden om, at vi selv er mestre i eget liv. Og jeg ser vejledning og behandling, som hjælp til selvhjælp.
 
Vedr. kostvejledning- og plan er det Ronja der er specialisten. Hun varetager alt der har med Ernæring at gøre se mere her
 
I klinikken er du i fokus.
Vi ligge en plan, for et godt og fyldestgørende behandlings- og ernæringsforløb til dig.

Uanset hvilken behandlings form eller kostplan vi tager afsæt i, vil den første konsultation altid indeholde Samtale med Journalføring, evt. billed tagning og plan for behandlingsforløb.
 
En grundig vejledning og dialog forud for den kosmetiske behandling og kost og ernæringsplan er vigtig, både for dig og for os. Det er et fælles projekt. Som behandler vurderer vi, ca. hvor mange behandlinger der skal til, og hvordan den optimale effekt af behandlingerne opnås, for at opfylde dine ønsker og behov.
 
Det er vigtigt for forløbet at vi kan lærer dig og dine ønsker at kende, så du får den aller, aller bedste behandlingsmulighed, for dine problematikker. 
 
Af og til ser jeg, under vejs i behandlings forløbet med kropsterapi at, du har størst fordel ved at jeg kombinere behandlingerne. For mig handler det nemlig om at vejlede dig til at opnå den optimale effekt af behandlingerne, under hensyntagen til de penge du vil afsætte.
 
Jeg går ind for kvalitet og det er for mig også knyttet til respekt for dine udgifter og penge. 
 
 
Tillid mellem dig og mig er afgørende for at igangsætte en behandling, og jeg er ganske klar over, at tillid er noget, man gør sig fortjent til. Andres erfaringer med mig  kan måske hjælpe, men det er i sidste ende dig, der skal kunne være tryg ved, at du er i gode hænder.
 
Et godt og tillidsfuldt behandlingsforløb er GULD værd.
 
Klinikken ligger i forbindelse med min private bolig. Vi har ikke venteværelse, men er altid parate til at modtage dig ca.10 minutter før behandlingstid. Døren er åben. 
 
Hjemmebehandling

Nada øreakupunktur gives under specielle vilkår i hjemmet se under NADA-recovery
.
Ring på 2164 1242 og book en tid.
 
 

 
Booking
 

------------------------------------------------
AKTUELT TILBUD!
------------------------------------------------

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og få 40 - 60 min. Prøvebehandling til 150 Kr i Klinikken

DU kan vælge ml. :
eller
Reiki Healing (lille beh.)

Book online under " Prøvebehandling ved tilmelding af Nyhedsbrev" i onlinebooking.
 
 
 
Åbnings tider:

Mandag &Tirsdag 12 - 21
 Fredag 12 - 14
 
-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. KroppensHelse@outlook.dk
web. www.Kroppens Helse.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
Følg os på facebook
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk