Behandlinger / Hjemmebehandling
 
Hjemmebehandling

Kan du ikke komme i klinikken ?


Hvis ikke du kan komme i klinikken og få behandling med NADA-øreakupunktur, Reiki Healing (lille), Håndlæsning og- eller Krystalterapi samt selvfølgelig behandlingerne i kombination, så kommer jeg efter aftale hjem til dig. Du skal kontakte mig på telefon +45 2164 1242 så finder vi en tid.

OBS! Partyhåndlæsninger er selvfølgelig altid hjemme hos dig 
(Der opkræves ikke transport tillæg - dog skal det være inden for besøgs radius se merenedenfor)
 

Forbered dig på, at jeg kommer

Når jeg kommer hjem til dig bedes du være foreberedt på behandlingen/læsningen. Det vil være en rigtig god ide at du sørger for der ikke er andre i det rum, vi skal have vores samtale, dataindsamling eller håndlæsning i. Det kan være meget forstyrrende for os begge to og de oplysninger der er vigtige for håndlæsningen eller at få med i journalen, kan derfor gå tabt i forstyrrelser.

Du skal have en stol du sidder godt i, med et mellem højt ryglæn, sådan at jeg både kan stå bag ved og ved siden af stolen og behandle dig. Ved behandling med Reiki Healing, skal du kunne sidde behageligt og hvile i stolen, i det tilfælder du falder i søvn under behandlingen.
 
Ved håndlæsningen er det vigtigt at du har en bord der ikke er for bredt, vi sidder over for hinanden, så jeg kan læse dine hænder du har lagt på bordet. Hvis ikke du har et godt lys over bordet - bedes dette oplyses, så medbringer jeg selv et. 
 
Transport gebyr: 
 
 
Hjemmebehandlings besøg, pålægges 100 kr. pr. besøg, i transportgebyr.

Her ser du i hvilke zoner jeg kommer. Zone 1,2,3,30,31,32,33,42 og 44
>klik< på billedet for at se byerne.

 
 
 
 

-Første gang-
 

Første gang vi mødes, bruger jeg god tid til at lære dig at kende og forstå din sygdomshistorie og ubalance. Jeg vil derfor stille spørgsmål til, hvordan sygdommen er opstået, hvor længe den har varet, hvilke symptomer der er, og hvad der forværrer eller bedre din tilstand 
                                          
 
  
 
Åbnings tider:

Onsdag & Torsdag 12 - 21
Mandag & Fredag 12 - 14
 
-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dk


KONTAKT
 
 
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk