Behandlinger / Kiromanti / Håndlæsning / Håndlæsning
 
 
 
 
Få læst din Hånd
 
og få klarhed over dit liv og om dine muligheder
 
Håndlæsning fortæller dig om begivenheder i dit liv frem til nu og giver dig indsigt så du kan vælge blandt de muligheder, der kan ses i din fremtid.
 
Hænderne afspejler dit følelsesmæssige, fysiske, intellektuelle og åndelige liv. Håndlæsning giver anledning til selvindsigt, som skærper din forståelse for dit liv her og nu, samt den retning du bevæger dig i.
 
Jeg vil kunne hjælpe dig med, ved at se dine muligheder og retninger i livet, i dine hænder, at gøre livet positivt ved at lette byrder og spekulationer for dig.

Jeg vil kunne afdække dine skjulte evner, stærke sider, svage sider og finde din rette kurs i livet.

Jeg ser, hvad dit liv i nu'et giver anledning til af læring og vækst. Hvilke potentialer, ressourcer og udfordringer, du har til rådighed samt hvilke muligheder og handlinger der er i dit liv nu og i den kommende tid.
 
Alle linjerne, store som små, er dannet af dit nervesystem og følelsessystem og det er derfor, det så præcis kan vise dig din retning i livet.
Kort sagt kan Håndlæsning hjælpe dig med at afdække skjulte evner, stærke sider, svage sider og finde den rette kurs i livet, finde din fysiske styrke, energi og gåpå mod samt psykisk overskud frem.
 
 
 
Blindtegning
 
Når jeg læser din blindtegning kigger jeg på dine grundlæggende træk i din personlighed og giver et billede af, hvor du står i dette øjeblik – hvad der er aktuelt, hvad du har at gøre godt med, og hvordan du kan gøre noget ved det!

En blindtegning er hvad din underbevidsthed fortæller dig her og nu.
 
En blindtegning er et øjebliksbillede – hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og tolkningen af blindtegningen kan give dig et indblik i din egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting om dig selv fra en anden vinkel end normalt.
 
Se her hvis du er interesseret i at læse mere om Hånslæsning/Kiromanti
 
 
Håndlæsning inkl digital voice recording  (Fil overføres)
 
 
 
 
 
  
Åbnins tider:

Onsdag & Torsdag 12 - 21
Mandag & Fredag 12 - 14


-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dkKONTAKT 
 
 
 
 
 
 
En håndlæsning Pris: 499,00 Kr
 
Party håndlæsning hjemme hos dig
 
max.15 min. pr. pers.
min. 4 pers. - max. 8 pers.
 
inkl. blindtegninger pr. pers. 
 
Pris: 125,00 Kr
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk