Fjernhealing / Fjernhealing
Fjernhealing

Fjernhealing er ikke begrænset af tid og sted

• Når du skal modtage en fjernhealing, skal det foregå på en aftalt dato og tidspunkt hvor du sidder eller ligger derhjemme, i rolige omgivelser. Du skal være uforstyrret og slappe helt af. Jeg skal bruge dit navn og din fødselsdato, for at kunne sende healingen lige præcis til dig. På den måde er jeg sikker på det er dig, der er modtager af fjernhealingen.

• Normalt har vi fysisk kontakt med hinanden under en behandling, via mine hænder. Men der kan være forskelligge årsager til at dette ikke kan lade sig gøre, derfor bruges fjernhealing. Fjernhealing er for de fleste lidt sværere at acceptere, men ikke desto mindre lige så effektivt, ja endda mere effektiv vil nogle sig.

• Afstand er kun noget vi kender til, i den fysiske verden. I den åndelige verden tolkes afstand på en anden vis og det tager et split sekundt at nå fra A til B, uanset hvor A og B ligger.

• Healing arbejder i bevidstheden, healing er derfor ikke begrænset af tid og sted. Den åndelig verden - universet, kan være flere steder på en gang og på min anbefaling og bøn, ved verden - universet, præcis hvor det skal sende healingen hen. Derfor er fjernhealing lige så effektiv, som hvis vi var sammen.


Fjernhealingen tager ca. 45 - 50 min. og gives i et forløb af 4 behandlinger fordelt over 8 dage (Reiki Boost)

Fjernhealing opdager sygdom, før de fysiske symptomer udvikler sig.
Du har måske selv oplevet det: Du går til en læge, men lægen kan ikke finde noget “forkert”, selv om du mærker der er noget "forkert" i din krop.


Her er det et problem i dit energifelt, som blot ikke er kommet op til overfladen ENDNU.

Forvrængninger eller blokeringer i dit energifelt vil efterhånden vise sig i din krop som smerte eller sygdom, med fjernhealing kan du behandle grunden hertil, og eliminere tilstanden, før den nogensinde manifesterer sig fysisk i din krop.


Terapikoncept:

Akut opstået sygdom - smerter
Hjælp til at hele brud på arme, ben og hofter efter fald - operation
Ryg smerter
Børn med urolig søvn, hyperaktivitet, m.m
Eksamensangst
Stress, Angst
Vandladnings problemer
Jobsamtale nervøsitet
m. m


Reiki Healing betyder at hele og Healing påvirker din krop positivt, på følgende måde:

Reiki Healing beroliger, oplader og afbalancerer. Reiki healing øger dit energiniveau. Derfor får du mere styrke og kraft til alt, hvad du vælger at foretage dig.


-Reiki healing er effektiv mod smerter og hvis du har betændelsestilstande i kroppen samt psykisk stress.

-Reiki kan med stor succes anvendes som forebyggende stressbehandling som løsner op for spændinger både mentalt og fysisk.

-Reiki støtter og styrker immunforsvaret i pressede situationer og hjælper kroppen til at restituere sig.

-Reiki virker fremmende på kroppens egen healingsproces og mindsker bivirkninger ved medicinsk behandlingBooking:


Du bestiller fjernhealingen på telefon 21641242. Sammen vælger vi en tid der passer dig bedst og det tidspunkt hvor du er alene og uforstyrret.

Dernæst betaler du i Onlineshop (Fjernhealing forudbetales.)

På dagen for fjernhealingen og på start tidspunktet (det vi aftalte), ringer jeg til dig, på det telefon nummer du oplyste ved aftalen.

OBS!
Opholder du dig på Grønland, på Færøerne eller i udlandet - Kontakter du' kroppens helse på tlf. +45 2164 1242, inden fjerenhalingen starter.

Vi taler kort om grunden til healingen og jeg får dine data oplyst. Vi går derefter igang med fjernhealingen.

OBS! Små og mindre børn skal heales når de "puttes i seng". Book derfor en tid der matcher et "put" til middags lur eller natte søvn.


(Er der ingen af tiderne der passer, så ring på 2164 1242 eller udfyld kontakt formularen og skriv de bedste tidspunkter der, så finder vi en individuel tid der passer til guldklumpens sengetid.)

Når healingen er færdig efter ca. 45 - 50 min. kontakter jeg dig, igen.
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk