Kroppens Ernæring / Ernæring
 
 OBS Bestil tid på tlf. 23914219
 
 
  
 
 
 
 
 
15/9 - 20 
 
Birthe Sonnerup
Jeg har købt hos Kroppens Ernæring , og jeg må sige , jeg vil rose Ronja, hun satte en kostplan sammen til mig, hvor hun pr. telefon fik nogle oplysninger fra mig, og derfra satte en kostplan samme til mig , som bare har virket. Jeg kunne jo ikke møde fysisk op , på grund af corona . Så ros herfra 👍 😘
 
 
 
Med udgangspunkt i dine behov
 
 
 
 
 
Hvad kan du få hjælp til

Har du hjertekarsygdom, diabetes eller har du et ønske om at tabe dig, tage på eller optimere din træning, kan jeg udarbejde en kostplan til dig. Kostplanen vil hjælpe dig med til at opnå dit mål, hvad endten det er at få et stabiltblodsukker, tabe dig eller optimer din træning. Det kræver dog at du følger kostplanen.
 
  
Hvordan kan jeg tabe mig - eller øge min vægt?
 
Mange tror, at hvis de bare spiser masser af protein fra kød, så vil de tabe sig eller tage på. Desværre er protein i sig selv ikke nok til løse problemet, der skal være en fornutig sammensætning mellem de 3 næringsstoffer. Men det er så hellere ikke lige meget hvilke proteiner, kulhydrater og hvilken slags fedt, du spiser for at have en velafbalanceret krop. 
 
 
 
Kostplaner
 
Til at hjælpe dig vil jeg lave en kostplan til dig, som du kan følge over tid. Med din kostplan får du en opfølgning med gratis hvis den er bestilt inden for fire uger efter du har modtaget din kostplan! - Opfølgningen behøver ikke at ligge inden for de fire uger, men skal bare være bestilt inden for fire uger, hvis den skal være gratis.
 
Du vil komme til samtale om dit ønske, hvor du vil blive vejet og få kendskab til din væske, muskel og fedtprocent samt dit BMI. Vi skal snakke om dine kost vaner og din fysiske aktivitet og aftale hvornår du skal starte med at følge din kostplan og hvor længe den skal følges. - ca. 3-5 uger. Efter en uges tid vil du pr. mail, modtage din kostplan som, vil tage udgangspunkt, i dit ønske om vægtøgning eller vægttab, og vi vil aftale en tid til at skulle mødes igen.
 
Til den anden samtale, det jeg kalder en opfølgning, vil du igen blive vejet, få taget væske, fedt og muskel procent og sammenligne med første møde. Vi vil tale om du fortsat ønsker at komme til opfølgninger og snakke om motivation og evt. fremtidige mål. 
Hvis du er intreseret i en kostplan støtter jeg dig naturligvis i forløbet.
 
Hvis du vil vide mere om diætister og hvem der bruger dem kan du læse mere her
 
 
Vejledning - og sygdomme

Jeg tilbyder vejledning uanset hvad dit ønske er, at blive sundere, at spise mere grønt, at øge eller sænke vægten.

Til vejledningen vil vi starte med at snakke om dine ønsker og din nuværrende situation. Derefter vil vi komme ind på dine kost og motionsvaner. Hvis du ønsker en kostplan er jeg villig til at udarbejde en efter dine speciefikke ønsker og behov - læs mere om kostplaner her


Sygdomme

Kostvejleding til dig med type 2 diabtetes eller hjertekarsygdom, er intet problem, jeg har kendskab til kroppens specifikke kostbehov indenfor disse områder for at du kan komme i bedring.
 
 
Pris og tidsbestilling
 
Hvis du ønsker en gratis vejledning eller at få lavet en kostplan tilrettet dig og dine behov kan du booke en tid i Onlinebooking under "Kroppens ernæring".
 
Kostplanen koster 800 kr og opfølgninger koster 350 kr pr. gang.
 

Protein er byggesten for alle vores celler og enzymer

Det vi indtager, har stor betydning for hvordan vores kroppe, håndtere forskellige situationer, og hvordan den holder sig selv i live. Ved du eksempelvis, at protein er byggesten for alle vores celler og enzymer i kroppen? Protein er bare en af de tre næringsstoffer vi har behov for, som har stor effekt på kroppens sundhed.
 
Hvorfor er det vigtigt at spise varieret?

Et af de ti kostråd lyder på at spise varieret, ikke for meget og være fysisk aktiv. Kroppen kan ikke selv danne alle vitaminer og mineraler (også kaldet sporstoffer) og slet ikke i tilstrækkelige mængder, så derfor har den brug for varieret kost. Det skyldes at ikke alle fødevare indeholder alle de vitaminer og mineraler som kroppen har brug for hver eneste dag.

Nogle sporstoffer kan kroppen opbevare hvor andre skal tilføres daglig. Jern er et mineral som særligt kvinder kan få mangel af og calcium som også er et mineral, kan særlig ældre have mangel af. Jern og calcium er bare to af de 16 essentielle mineraler som kroppen har behov for hver dag, derfor er det vigtigt at du spiser varieret. 
 
 
 
 
 
 
 
Åbnings tider:

Mandag & Tirsdag 14:20 - 18:00
Fredag 14:20 - 20

-Kroppens Ernæring-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Ernæring
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2391 4219
Telefontid onsdag & Torsdag ml. 18-20   
 
 
 
 
 
 
Ønsker du ernæringsvejledning og kostplan
 
Kunne du tænke dig, at få lavet en kostplan så bestil en tid i online booking her 
 
 
En kostplan ink. en opfølgning Pris:  800 kr 
 
Enkelt opfølgning
Pris: 350 kr 
 
 
Indbetal til Kroppens Ernæring :
 
Mobil pay 903828
 
Konto: 1551 4043403729
 
Jeg bekræfter at have modtaget betaling fra dig, på sms og går derefter igang med at udarbejde din kostplan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk