Håndlæsning / Clairvoyanthåndlæsning
 
 
 
 
 
 
 
 
25/5 - 20
 
Hej Anita
Jeg er fuldstændig forbløffet over dine evner til at læse i min hånd. jeg har hørt optagelsen flere gange nu og der er sørme sket mange af de ting du forudsagde. Jeg venter spændt på de andre ting du sagde.
Vi ses i hvertfald igen.
 
Mange tak fra Else
 
 
OBS pr. 1/9 stiger håndlæsningen til 700 kr.
 
Få clairvoyant håndlæsning
 
Få klarhed over dit liv og over dine muligheder
 
Få en Clairvoyant håndlæsning - Når jeg ser på hændernes linjer, bjerge, form, farver og alt det andet, som kan læses i en hånd, så ser jeg øjebliksbilleder, men jeg får samtidig også beskeder ned om vedkommende.
 
Jeg kan nok sige noget om fremtiden – men reelt set er det et værktøj så man kan arbejde videre med sig selv, til forståelse for om man er på rette vej i livet.
 
Håndlæsning fortæller dig om begivenheder i dit liv frem til nu og giver dig indsigt så du kan vælge blandt de muligheder, der kan ses i din fremtid.
 
Hænderne afspejler dit følelsesmæssige, fysiske, intellektuelle og åndelige liv. Håndlæsning giver anledning til selvindsigt, som skærper din forståelse for dit liv her og nu, samt den retning du bevæger dig i.
 
Jeg vil kunne hjælpe dig med, ved at se dine muligheder og retninger i livet, i dine hænder, at gøre livet positivt ved at lette byrder og spekulationer for dig.

Jeg vil kunne afdække dine skjulte evner, stærke sider, svage sider og hjælpe dig til at finde din rette kurs i livet.

Jeg ser, hvad dit liv i nu'et giver anledning til af læring og vækst. Hvilke potentialer, ressourcer og udfordringer, du har til rådighed samt hvilke muligheder og handlinger der er i dit liv nu og i den kommende tid.
 
Alle linjerne, store som små, er dannet af dit nervesystem og følelsessystem og det er derfor, det så præcis kan vise dig din retning i livet.
Kort sagt kan håndlæsning hjælpe dig med at afdække skjulte evner, stærke sider, svage sider og finde den rette kurs i livet, finde din fysiske styrke, energi og gåpå mod samt psykisk overskud frem.
 
 
 
Blindtegning
 
Når du kommer til mig for at få læst din hånd, starter jeg med at lade dig tegne en blindtegning.
Når jeg så læser din blindtegning, efter håndlæsningen, kigger jeg på dine grundlæggende træk i din personlighed og giver et billede af, hvor du står i dette øjeblik – hvad der er aktuelt, hvad du har at gøre godt med, og hvordan du kan gøre noget ved det!

En blindtegning er hvad din underbevidsthed fortæller dig her og nu.
 
En blindtegning er et øjebliksbillede på – hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og tolkningen af blindtegningen kan give dig et indblik i din egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting om dig selv fra en anden vinkel end normalt.
 
Hvis du er interesseret i at læse mere om Hånslæsning/Kiromanti så se her og er du interesseret i at få en udvidede og uddybende analyse af din blindtegning så Se her
 
 
Håndlæsning inkl digital voice recording  (Fil overføres)
 
 
 
  
Åbnins tider:

Onsdag & Torsdag 12 - 21
Mandag & Fredag 12 - 14
Lørdag 12 - 14


-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dkKONTAKT 
 
 
 
 
 
 
 
 
Følg os på facebook
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk