Håndlæsning / Blindtegning
 
 
 
 
 
 
 
 
2/5 - 20

Hej Anitta

Tusind tak for din blindtegning håndtydning . Den er bare været så rigtig på både Finn og min .. Meget tanke vækkende
På gensyn vender tilbage en anden gang . Det har være meget interessant .
God weekend

Fra Finn og Jeanett
 
 
 
Få en uddybende analysering og tolkning af din blindtegning?
 
Hvorfor blindtegning?
 
Det at få analyseret sin blindtegning er mere uforpligtende og ikke helt så personligt som når man sidder overfor hinanden, ved en håndlæsning.
 
Når jeg læser din blindtegning kigger jeg på dine grundlæggende træk i din personlighed som giver et billede af, hvor du står i dette øjeblik – hvad der er aktuelt, hvad du har at gøre godt med, og hvordan du kan gøre noget ved det!
 
Blindtegning kan også bruges i grupper og på arbejdspladser, for at se, hvordan den indbyrdes balance er blandt medarbejderne
 
En blindtegning er hvad din underbevidsthed fortæller dig her og nu.

En blindtegning er et øjebliksbillede på – hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og analysen af blindtegningen kan give dig et indblik i din egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting om dig selv fra en anden vinkel end normalt.
 
Hvordan laver man en blindtegning?
 
Du skal vælge en tusch, ikke for tynd og ikke for tyk.

Så taper du et stykke A4 papir fast på bordet. Når du laver din blindtegning er det VIGTIGT, at der er stilhed omkring dig, så du kan koncentrere dig om tegningen.

 
 
Du placerer dig foran papiret og tager tuschen i den hånd, som du skriver med. Den modsatte hånd lader du hænge langs siden indtil du mærker tyngde i hånden. Derefter løfter du hånden op foran dig selv, i øjen højde. Så kigger du kun på denne hånd!

Tuschen sætter du ned på papiret. Her må du gerne se, hvor du placerer tuschen.
 
 
Nu skal du til at tegne hånden! Du må KUN kigge på hånden i øjen højden foran dig og IKKE mere ned på papiret. Det er derfor det hedder en blindtegning.

INGEN SNYD med at kigge ned på papiret, for så vil det ikke komme til at passe, dét jeg analyserer om din hånd og tegningen vil være ødelagt.

Nu tegner du din hånd.
Start med at tegne ved håndleddet ved tommelfingeren, derefter tommelfinger – pegefinger – langemand – ringefinger – lillefinger og slut din tegning af ved håndleddet, ved lillefingeren.

Hvis du tegner uden for papiret så forsæt endelig, men husk ikke at kigge på papiret. Heller ikke selvom du vil have kontrollen over tegningen igen. Det vil ødelægge analysen.
 
 
Husk start ved håndleddet ved tommelfingeren –  din alder betyder noget for analysen, så den noterer du venligst ned til mig.
 
Nogle mennesker tegner 6 eller 7 fingre, mens andre tegner 3 eller 4 fingre. Det har også en betydning.
 
Din blindtegning er nu færdig. Sæt nu et lille T, der hvor tommelfingeren er på for- og bagsiden.
 Du vil sikkert synes, at det ikke ligner din hånd eller at den ligner en børnetegning eller noget sært. Men fortvivl ikke. Den ser ud som den skal!
 
Derfor må du ikke lave en ny. Det er din underbevidsthed du har tegnet. Så den er lige som den skal være. 100% rigtig.

Tag et billed af blindtegningens forside og et af bagsiden, altså 2 billeder, med din mobil og Vedhæft blindtegningerne i mailen.
 
Så skriver du din alder og dit mobil nummer i mailen til mig og indbetal 400 kr på mobilpay 25001 eller i Onlineshoppen - jeg bekræfter modtagelsen af begge dele på sms til dig og begynder analysen af din blindtegning.
 
Du har svar retur på mail ca. 3 - 5 hverdage efter.
 
 
  
 
 
Åbnins tider:

Onsdag & Torsdag 12 - 21
Mandag & Fredag 12 -14
Lørdag 12 - 14


-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dk


KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
Følg os på facebook
 
Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk