Praktisk info / Produkter / Ancient Magnesium ZECHSTEIN
 
 
 
 
 
Ancient Magnesium ZECHSTEIN
 
Kroppens Helse tilbyder NU disse fantastiske magnesium produkter i onlineshoppen. Produkterne kommer direkte fra ZECHSTEIN kildens land Holland, de findes i den reneste form uden anden forarbejdning end til gel, olie og saltflager. Produkterne gør det lettere at optage den nødvendige magnesium dosis i kroppen så du undgå benkramper, smerter og symptomer på begyndende sygdom og dårligt helbred.
 
Ancient Magnesium ZECHSTEIN produkter tilbyder en bekvem form for transdermalt magnesium - absorberet gennem huden - for dem, der foretrækker at undgå besværet med at tage piller og de vanskeligheder, der er forbundet med dårligt tolererede orale kosttilskud.
 
Dette giver en hurtig optagelse i cellerne og da det smørres på huden, opløses det ikke i maven. Det er et alternativ eller tillæg til de traditionelle magnesiumtilskud der indtages som piller eller kapsler.

Magnesium er dokumenteret effektivt mod smerter og muskelkramper, specielt krampe i benene som rammer rigtig mange mennesker i alle aldre også gravide.
 
 
Produkterne

Ancient Magnesium ZECHSTEIN produktserie består, som tidligere nævnt kun af magnesiumolie (spray), gel og badesalt. Du kan se produkterne ved at trykke på linket nedenfor og du kan købe produkterne ved at trykke på onlineshop ikonet.

Anicent magnesium produkter


Har du behov for at vide mere om produkterne er du velkommen til at ringe på tlf. +45 2164 1242
 

Hvad er Ancient Magnesium?

Flydende magnesium er afledt af havbunden Ancient (gammel) Zechstein i Europa,1600 til 2000 meter dybt i Jordens indre. Godt beskyttet i de sidste 250.000.000 år i Perm lagene i den nordlige del af Holland i Europa. Meget gammelt og ikke forurenet af den moderne mand eller overfladeforholdene.
 
For 240-270 millioner år siden så verden helt anderledes ud end den verden vi kender nu, og dinosaurerne var endnu ikke opfundet. Alle kontinenter var mere eller mindre grupperet sammen som et stort kontinent Pangæa (hele jorden) med et center ved ækvator. I centrum var der et stort indre hav (Zechsteinhavet), som blev adskilt fra det ene hav med små strimler land. Det indre hav blev fodret af floder og hav oversvømmelse en gang imellem, som skyllet saltvand ind i havet. 

Da klimaet var varmt og tørt, var fordampningen af vand og tilstrømningen af koncentreret salte i havet lige. I et sådant miljø er livet blevet umuligt (selv for bakterier og alger), og havet er virkelig et "dødt hav".
Dette kan sammenlignes med Dead Sea-området i dag, men i langt større omfang; Havet strakte sig ca. fra nutidens Storbritannien til Polen og fra Danmark til Holland.

Det er den mest rene Magnesium Brine (saltlage) kendt i dag og det er i sin uberørte energiske tilstand. Med sin Karakter af Højkvalitets Pharmaceutisk Magnesiumchlorid, er den afledt med den nyeste teknologi fra et naturligt miljø.

Produktionsprocessen er af meget høj standard og certificeret af internationale kvalitetsstandarder ISO 9001 og ISO 14001 certifikater.
Både minearbejderen og produktproducenten arbejder under officielle GMP (Good Manufacturers Practice) og HACCP standarder og garanterer den konstante høje kvalitet af dette rene produkt.

Prøv det og overbevis dig om det bedste på markedet, der er tilgængeligt i dag! Vores produkt er af en meget høj naturlig energisk tilstand. Du vil nyde den store forskel!

 
 
 
-Kroppens Helse-

Cvr. 29 65 99 07

Kroppens Helse
Bymuren 109 1. th,(st.th)
2650 Hvidovre

Tlf. +45 2164 1242
Åben ml. 10.00 - 12.00

Email. kroppenshelse@outlook.dk
web. www.kroppens Helse.dk


KONTAKT


Kroppens Helse | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 1, th (st.th.), 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 2164 1242 | Kroppenshelse@outlook.dk